tiistai 2. huhtikuuta 2013

Toiminta menee lujaa eteenpäin

Johanna palautti pitkäjänteisen ja armottoman puurtamisen tuloksena syntyneen gradunsa tänä aamuna Helsingin yliopistolle. Kyseessä on rigoröösi empiirinen tutkimus ihmisaivojen reaktiosta musiikkiin, josta on syytä olla ylpeä. Juhlimme tapahtumaa Mussen omassa Cilicia-ravintolassa välimerellisten makujen kera.

Pääsiäinen vaihtui hauskoissa merkeissä, kun Aksel ja Suvi saapuivat luoksemme pitkäksi perjantaiksi. Viini virtasi, ja porukalla hoidettu tuhti ruuanlaitto kantoi hedelmää. Suursuosikin Cheekin (vai kokoomusräppäri Cheesen?) kappale Sokka irti koki tietääksemme Muswell Hillin ensisoiton. Ilta päättyi luottopaikaksi todettuun Crown and Gooseen Camdenissa, joka on asiallinen paikallisten suosima pubi muuten hektisen kaupunginosan rauhaisalla sivukujalla.

Heta on karistanut taakseen sekä juoksut että tassuvaurion, ja metsissä rymyäminen jatkuu entistä riemukkaammin. Läheltämme löytyi jälleen yksi uusi kenttä, Halliwick Recreation Ground, jossa vaikkapa viskoa palloa paikalliseen tapaan pallolingolla. Kestosuosikki Coldfall Wood pitää silti pintansa.

Pitkäaikainen tavoitteeni hankkia itselleni uusi maantiepyörä on vihdoin toteutunut. Tajuttuani että Lontoossa vallitsee tähän aikaan vuodesta valtavat käytettyjen pyörien markkinat sekä tarkistettuani budjettiani, aloin seurata käytettyjen menopelien tarjontaa tarkemmin. Pian näköpiiriin ilmestyikin lupaavan näkönen laite, joka testaamisen ja omistajan haastattelun perusteella alkoi paljastua varsinaiseksi helmeksi. Hinta oli lopulta varsin kohtuullinen, ja nyt tämä lähes tuliterä (sic) Cannondale R2000 Si vuosimallia 2002 seisoo turvallisesti kotonamme odottaen vielä hieman lämpimämpiä kelejä.