torstai 23. elokuuta 2012

Lontoo-Helsinki-Lontoo

Pidennetty viikonloppu Suomessa sujui vauhdikkaissa ja hauskoissa merkeissä. Juuri kun aloin asettautua aloilleni Kallioon, koitti jo aika lähteä takaisin. On tuskaa joutua eroon, mutta tämä ei jää syksyn viimeiseksi reissuksi.

Matkustin kahden matkalaukun ja akustisen kitaran kanssa. Toivoin saavani kitaran matkustamoon, ja tämä olisikin voinut onnistua ellei kone olisi ollut viimeistä paikkaa myöten täynnä. Otin riskin ja lähetin soittimen paksussa pussissaan ruumaan, tosin vasta koneen portilta. Kitara selvisi naarmuitta Gatwickin matkatavarahihnalle, ja nyt se komeilee täällä Sylvan Avenuella yhtä kokemusta uskottavampana instrumenttina.

Huuhdoin matkan pölyt alas Catcher in the Ryessa tuopin ja burgerin keinoin, ja sitten aloitin tulevan aamun esityksen viimeistelyn ja mailiboksin purkamisen. Erityisesti ensimmäisessä hommassa iPad osoittautui jälleen mainioksi työkaluksi. Slaidit ja esitelmään liittyvä kirjallisuus oli helppo käydä läpi huoneessani rötköttäen. Aamulla valmistautumista oli helppo jatkaa vielä tubessakin, jossa porukka muutenkin tykittää jos jonkinlaisilla litteillä laitteilla.

Töihin paluu kävi suoraan ja armotta. Hyvä niin.