torstai 14. kesäkuuta 2012

The Dignity

Onnistuneen, pitkän työpäivän jälkeen Tesco ja kotikokkaus eivät houkutelleet, joten päätin astua ensi kertaa The Dignityyn Finchleyssa. Pubi antaa kotisivujensa kautta ymmärtää kuuluvansa suorastaan gastropubien kategoriaan, ja viihtyisä sisustus tervehtii ovella. Tilasin naudanlihaburgerin ja lagerin, käyttämäni 'benchmarkin', ja asetuin seuraamaan Italia–Kroatia -matsia. Nautin samalla The Evening Standardin annista.


Ruoka saapui pitkähkön odottelun jälkeen, ja se oli pettymys! Burgerin sämpylät olivat kuivahkot, samoin pihvi, ja pahimpana kaikista, ranskalaiset olivat kuin parhaimmillaan McDonald'sissa. Ei näin, Dignity! Muistelin kaiholla viereisen Catcher in the Ryen antimia, jotka olivat näyttäviä ja laadukkaita.

Tilasin silti vielä maukkaan cask alen ja katsoin seuraavan matsin ensimmäisen puoliajan. Torresin tykittämän maalin ja Irlannin pelin haparoinnin lomassa oli turha odottaa The Fields of Athenryn kajahtavan ilmoille, joten välitauolla suuntasin Avenue Estate Parkin kautta Sylvan Avenuelle.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu