keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Toiminta

Ensimmäinen koko ryhmän (Lars, Roberto, Adam ja minä) kattava palaveri käynnisti työsarkaa rytmittävän rutiinin. Äänessä oli Lars, joka summasi äärimmäisen selkein ottein viimeisien vuosien tärkeimmät tulokset ja kehityssuunnat projektin aiheen suhteen. Työn tarkoituksena on lisätä ymmärrystämme maapallon sisuksien materiaalien käyttäytymisestä asiaankuuluvissa äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa, jotta voimme rakentaa yhä tarkemman ja paremmin perustellun käsityksen planeettamme kehityskaaresta sen syntymästä nykyhetkeen saakka.

Mainitsemani rutiini tarkoittaa sitä, että tästedes kokoonnumme joka keskiviikko samaan aikaan tahkomaan uusimpia tuloksiamme porukalla. Koska simulointien aloittaminen vaatii vielä itseni ja Roberton kohdalla syventymistä alaan, pidän ensi viikolla kirjallisuuteen nojaavan esityksen eräästä päivänpolttavasta ja itselleni tutkittavaksi langenneesta kysymyksestä, magnetismin vaikutuksesta em. materiaalien tiheyteen. Aihetta on käsitelty mm. Nature-lehdessä äskettäin, ja sainkin kuulla että tästä auki olevasta kysymyksestä saa takuulla hyvää kiistelyä aikaan.

Myöhemmin sain myös kuulla, että Olympiakomitealle on luvattu aiemmin esittelemäni Academic Staff Common Room käyttöönsä kisojen ajaksi. Joudumme siis tämän suhteen aikanaan evakkoon, mutta onneksi ei kauemmaksi kuin saman korttelin Garden Roomiin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu