lauantai 29. kesäkuuta 2013

"When the earth renews itself..."

Imperiumissa vietettyjen päivien karttuessa paranee pikkuhiljaa henkilökohtainen luottoluokitukseni. Nousuni puskista tulleesta puoskarista varteenotettavaksi yhteiskunnan jäseneksi on jo siinä vaiheessa, että sain vihdoin vaihdettua pankkiani. Santander, tuo alimpaan helvettiin kuuluva pankkien pohjasakka, ei enää piinaa jokapäiväistä taivallustani. Tilalle on tullut vain netissä ja puhelimitse toimiva First Direct, jonka bongasin jo viime vuonna asiakastyytyväisyyslistojen kärkisijalta.

Toissa keskiviikkona naputtelin netissä First Directin tilinavaamiskaavakkeeseen tietoni, ja perjantai-iltana minulla oli käytössäni uusi tili, pankkikortti ja nettipankki. Odotusajan putoaminen Santanderin kahdesta kuukaudesta uuden pankkini kahteen päivään on huomattava parannus. First Directista saamani ensivaikutelma on muutenkin aivan eri luokkaa kuin Santanderista. Ensimmäiset NFC-ostokset on myöskin testattu Bootsin kassalla Brent Crossin ostoskeskuksessa. Täten toivotan itselleni onnea.

All England Lawn Tennis Clubin vuotuisia mittelöitä on seurattu hanakasti BBCn kautta, mutta paikan päälle emme valitettavasti ole vielä päässeet. Kotona vietetty aika on tenniksen katselun lisäksi sujunut Hetan toipumisen seurailussa, toinen kun kävi maanantaina sterilisaatioleikkauksessa läheisellä Medi Vet -asemallamme. Pöhnäinen ja masentuneen oloinen koira on palannut päivä päivältä lähemmäs vanhaa omaa itseään. Leikkausarven ronkkimiselta suojaava tötterö pysyy silti vielä päällä jonkin aikaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu